Vrouw overleden bij ongeluk op de A2 bij Nieuwegein

Bij het ongeval met meerdere voertuigen gisteravond op de A2 ter hoogte van Nieuwegein is een vrouw overleden, dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt. De snelweg is de hele nacht afgesloten geweest en pas donderdagmorgen rond 09.15 uur vrijgegeven voor al het verkeer. Bij het ongeval raakten ook meerdere personen gewond.

De brandweer, politie, ambulance en een traumahelikopter waren vannacht aanwezig. Een  politiehelikopter vloog rondjes over de omgeving, op zoek naar de inzittenden van de Audi. Zij  sloegen direct na het ongeluk op de vlucht. Tot zover bekend is er niemand aangehouden.

In één van de auto’s werden de jerrycans met een vloeistof gevonden. Omdat het mogelijk om een explosieve stof kon gaan werd de snelweg geheel afgesloten. Uiteindelijk is er niets aangetroffen dat een gevaar voor de omgeving op kan leveren en kon de rijstrook in de andere richting weer open.

Voordat de weg vrijgegeven kon worden moest Rijkswaterstaat een stuk vangrail vervangen en een stuk wegdek repareren. Ook moest de bodem worden gesaneerd vanwege het lekken van brandstof.

De politie is nog steeds op zoek naar enkele inzittenden die na het ongeval de benen namen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend. De politie zegt dat het onderzoek in volle gang is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren