Ernstig ongeluk op de A2 bij Nieuwegein

Woensdagavond 23 december rond 22.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A2 ter hoogte van Nieuwegein. Bij het ongeval zijn acht personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Meerdere brandweervoertuigen kwamen naar het ongeval om beknelde personen uit het voertuig te halen. Ook de traumahelikopter uit Amsterdam was vlak bij het ongeval geland op de snelweg. De politiehelikopter vloog ook over de snelweg om luchtfoto’s te maken van het ongeval voor de Verkeersongevallen Analyse Dienst.

De brandweer schaalde al snel op naar het sein ‘grip 1’ waardoor meerdere brandweervoertuigen naar het ongeval kwamen. De A2 van Nieuwegein richting Utrecht was tijdens het ongeval aan beide rijrichtingen geheel afgesloten. De hulpdiensten hebben de snelweg afgeschermd.

Bij het ongeval raakte meerdere personen gewond. Hoeveel personen bij het ongeval gewond zijn geraakt is onduidelijk. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is eveneens onduidelijk. Onderzoek van het verkeersongevallen analyse team moet uitwijzen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Later meer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren