Vrouw gewond na ongeluk op de Plettenburgerbaan

Dinsdagavond 22 december jl. heeft op industriegebied Plettenburg een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Het gebeurde rond 21.50 uur nabij het oude gemeentehuis ter hoogte van de kruising Plettenburgerbaan met de Perkinsbaan en de Martinbaan. Op deze kruising gebeuren vaker ongelukken. Sinds enkele jaren is ter hoogte van deze kruising een flitspaal geplaatst om de snelheid te verminderen.

Bij het ongeluk dinsdagavond kwam één van de auto’s door de klap op zijn kant terecht. Door de harde klap raakte één persoon gewond en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. De oorzaak van het ongeluk wordt nog onderzocht.

Gedurende het onderzoek was de kruising enige tijd afgesloten geweest. De schade aan beide voertuigen is groot. De brandweer heeft het wegdek schoongemaakt en een berger sleepte beide voertuigen weg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!