Man ernstig gewond na aanrijding op de Utrechtsestraatweg

Vanmorgen even na 08.15 uur is een man op de fiets geschept door een auto op de Utrechtsestraatweg. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Huis de Geer. De man was op weg naar Utrecht. De Utrechtsestraatweg werd in beide richtingen afgezet waardoor al het verkeer, waaronder de streekbussen, moesten omrijden via de A.C. Verhoefweg. De afzetting duurde een klein uurtje.

Omstanders verleenden eerste hulp voordat de opgeroepen hulpdiensten kwamen. Omdat de situatie dusdanig ernstig was werd ook een traumahelikopter ingezet. Deze landde in de buurt van het ongeval. Hoe het met de man is is nog onbekend. Hij is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De man  zou een grote hoofdwond hebben en heeft veel bloed verloren.

Veel hulpdiensten werden ingezet waaronder brandweer, politie en een ambulance. De technisch recherche doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren