Vrouw (65) omgekomen bij aanrijding nabij Cityplaza

Bij een ongeluk in de binnenstad van Nieuwegein is vanmiddag een 65-jarige vrouw om het leven gekomen. Het slachtoffer kwam op de Schakelstede onder een auto terecht. De politie heeft de omgeving afgezet en doet uitgebreid onderzoek naar het ongeluk. De chauffeur is aangehouden.

Het ongeluk gebeurde rond 13.45 uur op de Schakelstede, vlakbij winkelcentrum Cityplaza en naast het politiebureau. Volgens de politie was de vrouw uit Nieuwegein te voet. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is onduidelijk.

De politie heeft schermen neergezet op de plek van het ongeluk en houdt het publiek op ruime afstand. Meerdere voertuigen van de Verkeersongevallenanalyse zijn ter plaatse om het ongeluk te onderzoeken. De straat is afgesloten en dat gaat ook nog wel even duren. Omdat het ongeluk gebeurde op één van de hoofdwegen nabij Cityplaza zijn veel mensen getuige van de hulpverlening rond het ongeval.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord van het ongeval. Of misschien heeft u wel dashcam beelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

ongeluk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk