Vrolijke Vrijdag op Wijnfort Jutphaas

Aankomende vrijdag 6 juli is het weer zo ver. In samenwerking met Het kleur-, geur- en smaakcentrum en Wijnfort Jutphaas wordt de laatste editie van “de Vrolijke vrijdag” gehouden van het seizoen. Na de vakantie in september zullen de ‘Vrolijke Vrijdagen’ weer plaatsvinden in Fort Jutphaas.

De Vrolijke vrijdag is dé vrijdagmiddagborrel van Nieuwegein die elke 2e vrijdag van de maand gehouden wordt. Tussen 17.00 uur en 19.00 uur kunt u voor € 15,- p.p. genieten van lekkere drankjes (bier, fris & wijn) en overheerlijke hapjes die speciaal gemaakt worden door Maestro Cees van Suylekom.

I.v.m. de inkoop van de hapjes dient u zich aan te melden voor de ‘Vrolijke Vrijdag.’ U kunt op de dag zelf contant of per pin betalen. Aanmelden kan door dit formulier in te vullen. Maestro Cees van Suylekom dankt alvast alle gasten die het afgelopen seizoen aanwezig waren en wenst iedereen een hele fijne vakantie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren