Vrijwilligersmarkt op Cityplaza

Zaterdag 16 april is er weer een Vrijwilligersmarkt op Cityplaza. Van 11.00 tot 16.00 uur zullen bijna 60 verschillende vrijwilligerorganisaties zich presenteren in 25 kramen aan het Nieuwegeinse plubliek.Tevens zullen er optredens plaats vinden van ’t JONG en zijn er diverse activiteiten, verzorgd door Kind & CO. Kijk voor meer informatie op de website van Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Vrijwilligersmarkt op Cityplaza

In winkelcentrum Cityplaza wordt zaterdag 17 maart van 11.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse vrijwilligersmarkt gehouden. De markt staat in het teken van verjonging en vernieuwing. Dat zijn de thema’s van het Internationaal Jaar van Vrijwilligers, dat dit jaar wordt gehouden. In dit jaar wordt extra aandacht besteed aan het werven van vrijwilligers. Die wervingsactie richt zich met name ook op de grote groep jongeren die vrijwilligerswerk willen aanpakken.

Tijdens de vrijwilligersmarkt presenteren vrijwilligersorganisaties zich waaronder ook De Digitale Stad Nieuwegein. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein presenteert er de nieuwe Digitale Vacaturebank.

Om 16.00 uur is er in de foyer van theater De Kom een receptie, speciaal voor vrijwilligers. Daar wordt voor de eerste keer de erepenning uitgereikt aan de vrijwilliger van het jaar. Wethouder mevrouw R. van der Nat doet de officiële overhandiging.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk