Vrijwilligers komen samen

Op 14 september organiseert het Platform ‘Vrijwillige Inzet Nieuwegein’ de tweede bijeenkomst voor initiatiefne- mers, buurtinitiatieven en vrijwilligers(-organisaties). In september 2015 kwamen 100 verte genwoordigers van inwonersinitiatieven en vrijwilligersorganisaties bij elkaar om te praten over de manier waarop de vrijwillige inzet in Nieuwegein versterkt en ondersteund kan worden. Tijdens deze conferentie heeft de werkgroep ‘Vrijwillige Inzet Nieuwegein’ groen licht van de gemeente gekregen om het Platform op te richten en de notitie uit te werken in een concreet uitvoeringsplan. Dit is gelukt!

De organisatie nodigt een ieder uit voor de presentatie van dit uitvoeringsplan. De bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 14 september bij de Museumwerf Vreeswijk, Wierselaan 113. Om 19:30 uur is de inloop en om 20:00 uur zal het uitvoeringsplan aan u gepresenteerd worden. Daarnaast zal de bijeenkomst gaan over de huidige stand van zaken, de invulling van de regiefunctie van het Platform ‘Vrijwillige Inzet Nieuwegein’ en de rol van de domeinmakelaars. Na deze inleiding is er ruimte voor discussie in subgroepen per domein (amateurkunst & cultuur, duurzame ontwikkeling natuur en milieu, welzijn, onderwijs & educatie, sport en zorg). De wethouders Hans Adriani en Martijn Stekelenburg zullen aanwezig zijn om hun visie op het plan te geven en mee te discussiëren.

Tot slot komt iedereen weer bij elkaar om plenair de bevindingen terug te koppelen en de stemming te peilen. Er wordt afgeslotenmet een borrel.

Aanmelden kan per e-mail: vrijwilligeinzetnieuwegein@gmail.com. Dit graag vóór vrijdag 9 september. Vermeldt in de aanmelding vermeldt s.v.p. uw naam en de organisatie waarvoor u actief bent. U ontvangt vooraf het uitvoeringsplan en de agenda.

 

2 thoughts on “Vrijwilligers komen samen

  1. Kelly

    Wat is het e-mailadres? Die staat nergens vermeld en de link die er achter zit brengt je alleen maar terug naar de homepage van PEN.nl

    1. Arend Bloemink

      Dank voor je reactie, Kelly. Heb de link aangepast.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren