Katern

Vrijwilligers gezocht voor NLdoet in Nieuwegein

In Nieuwegein zijn dit jaar weer veel mensen actief tijdens de tiende editie van NLdoet op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart. Toch zijn er nog meerdere klussen waar vrijwilligers voor worden gezocht, bijvoorbeeld het opknappen van schoolpleinen, spelletjes doen met mensen met een beperking en verzorgingshuizen in voorjaarssfeer brengen. Belangstellenden kunnen kijken op www.nldoet.nl/nieuwegein voor het aanbod.

Jaarlijks worden twee dagen georganiseerd waarbij maatschappelijke organisaties klussen kunnen aanbieden, die door vrijwilligers worden uitgevoerd. Bedrijven, gezinnen, verenigingen of vriendenclubjes kunnen hun handen uit de mouwen steken. Voor leerlingen van het middelbaar onderwijs kan het meewerken aan een klus ook gelden als maatschappelijke stage.

NLdoet wordt in Nieuwegein georganiseerd door het Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein (MOvactor) in samenwerking met Samen voor Nieuwegein en de makelaars van de maatschappelijke stages. De gemeente ondersteunt NL Doet. En er zijn al ruim dertig klussen aangemeld. Voor informatie kunnen belangstellenden kijken op www.nldoet.nl/nieuwegein of bellen met Mirjam de Groot van Samen voor Nieuwegein, telefoon: 06-43368435.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk