Vrijwilligers gezocht

Buurtplein Batau heeft nog plek voor een handige aanpakker. Een lamp vervangen of in een zaaltje tafels en stoelen klaarzetten voor bijvoorbeeld de kaartclub. Of een kopje koffie inschenken. Kortom, een veelzijdige job. Interesse? Kom dan naar het Buurtplein. De koffie staat klaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Vrijwilligers gezocht

Buurthuis Kerkveld zoekt voor verschillende activiteiten vrijwiiligers. Zo zoeken zij entousiaste mensen die willen helpen bij de kinderopvang op de eerste drie dagen van de week. De kinderen van 0-4 hebben deze ochtenden de gelegenheid om lekker te spelen.

Tevens zoeken zij voor de kinderactiviteiten mensen met een creative inslag die het leuk vinden om zelfstandig een activiteit te draaien voor 4-7 jarigen. Heeft u intresse of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen mat buurthuis Kerkveld aan het Kerkveld 63. Telefoonnummer: 030 – 60 370 30.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren