Katern

Vrijwilligers De Geintrein in het zonnetje gezet

Afgelopen vrijdag zijn vier medewerksters van Speelotheek De Geintrein in het zonnetje gezet omdat zij zich al 10 tot 15 jaar inzetten voor de speelotheek. De 5e jubilaris kon er helaas niet bij zijn. Zo’n jubileum vond het bestuur wel een presentje waard. Het bestuur van de speelotheek feliciteert, Janny Holzapfel, die helaas niet aanwezig kon zijn, Imelda Witsenboer, Marie-Chantal den Brok, Marian Kooijman en Joke Helwig van harte met hun jubileum.

Spelen met speelgoed stimuleert kinderen om te ontdekken, te fantaseren, te experimenteren en te oefenen. Bovendien draagt het spelen bij aan het opdoen van ervaringen, het verwerken van emoties en het uiten van gevoelens. Spelen zorgt ook voor de lichaamsbeweging die een kind nodig heeft.

Joke Helwig: ‘Goed speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen maar is vaak duur in aanschaf en soms is het kind er na betrekkelijk korte tijd weer op uitgekeken. De Speelotheek biedt dan uitkomst. U kunt, samen met uw kind, al het speelgoed bekijken en uitproberen in Speelotheek De Geintrein en vervolgens iets uitzoeken om thuis verder mee te spelen. Zo kunt u zien wat er bij uw kind past en waar uw kind wel of nog niet aan toe is. Iedereen kan onze Speelotheek binnen lopen om te zien wat voor speelgoed er te lenen is.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk