Vrijwilligers Bouwgein in het zonnetje gezet tijdens ‘Nationale Vrijwilligersdag’

Woensdag 7 december jl. was het de ‘Nationale Vrijwilligersdag’, een landelijke dag om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Ook regionaal en lokaal kregen vrijwilligers extra aandacht. Gemeentes en organisaties zetten hun vrijwilligers in het zonnetje door ze bijvoorbeeld te huldigen of te onderscheiden.

In Nieuwegein werden de vrijwilligers van Bouwspeeltuin Bouwgein in het zonnetje gezet tijdens een heerlijk stamppottendiner. De stamppotten waren gemaakt o.l.v. Mechiel samen met andere vrijwilligers.

Alle vrijwilligers waren uitgenodigd. De bouwspeeltuin in Batau Noord heeft ongeveer 50 vrijwilligers om alles in goede banen te leiden voor de kinderen die komen spelen, knutselen en timmeren. Uiteindelijk namen 22 vrijwilligers deel aan het feestje, dat uiteraard werd gehouden in het pand aan de Hoveniersweide.

Van het Vrijwilligershuis Nieuwegein ontvingen de aanwezigen een pakketje met veel lekkers erin waaronder: koek, chocola, thee en koffiebonnen voor de Buurtpleinen.

Eén van de vrijwilligers van het eerste uur laat weten: ‘Het was een hele gezellige avond, en wat een heerlijke stamppotten. Leuk om elkaar als vrijwilligers zo te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk