Vrijmarkt weer terug in Nieuwegein-Noord

Mede dankzij het wijknetwerk Jutphaas-Wijkersloot, Zuilenstein/Blokhoeve en Huis de Geer, Batau-Noord, Batau-Zuid en de winkeliersvereniging Muntplein is de Oranje Vereniging Nieuwegein-Noord een feit geworden.

Afgelopen maand zijn er door fanatieke vrijwilligers en initiatiefnemers veel werkzaamheden verricht. Dit om de eerste georganiseerde activiteit, een kleedjesmarkt (vrijmarkt) tot een groot succes te maken. Deze activiteit zal plaats vinden op zaterdag 26 april, dus op de eerste Koningsdag.

De kleedjesmarkt zal aansluiten op de door de winkeliersvereniging georganiseerde Vlaamse Markt op het Muntplein en loopt vanaf de zuidelijke parkeerplaats bij Muntplein naar de Nedereindseweg onder het tunneltjes door richting winkelcentrum Nedereind en eindigt bij de Zwanenburglaan (bij de Plus Supermarkt).

Alle inwoners van Nieuwegein zijn van harte welkom om met een kleedje langs de weg te gaan zitten om bijvoorbeeld spullen te verkopen, muziek te maken of iets te presenteren. Het is een activiteit die alleen is bestemd voor particuliere deelnemers. Commerciële ondernemers kunnen zich aanmelden voor een plaats op het Muntplein bij 1.2-8 Evenementen in Nieuwegein gevestigd aan de Handelskade. info@128.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk