Vreeswijkse Septemberdagen met gezellige activiteiten

Jaarlijks worden er in september in het sfeervolle, karakteristieke schippers- en sluizendorp Vreeswijk, nu een wijk van Nieuwegein, weer enkele gezellige activiteiten georganiseerd, zoals een Authentieke Dag, een kermis met leuke kinderactiviteiten, een grootse Jaarmarkt, een Sluizenwandeltocht, avondconcerten, een viswedstrijd, twee fietstochten en de 36e Sluizenloop. Activiteiten, die steeds terugkeren met nieuwe initiatieven en muziek, omdat er ieder jaar weer veel belangstelling voor is.
De organisatie probeert deze Vreeswijkse septemberdagen te laten uitgroeien naar een echt Dorpsfeest, een feest waar Jong en Oud elkaar ontmoeten. Op 4 en 11 september zal een stadsomroeper op een authentieke wijze in de omliggende wijken en op het feestterrein luid het programma aankondigen.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: