Vragenlijst over beleving koopzondagen

De gemeente Nieuwegein doet onderzoek naar de beleving van consumenten en winkeliers naar koopzondagen en openstelling van winkels op feestdagen. Wat is uw mening over de opening van winkels op zon- en feestdagen? Maakt u er wel eens gebruik van, waarom wel of niet en voor welke aankopen? Deze en andere vragen komen aan de orde in het onderzoek. De gemeente Nieuwegein hoort graag uw mening! De resultaten van het onderzoek gebruikt de gemeente voor een evaluatie.

U vindt hier de vragenlijst. U kunt tot en met vrijdag 19 december de vragenlijst invullen. Voor eventuele vragen over de vragenlijst kunt u contact opnemen met Tineke Brouwers van de afdeling Onderzoek & Statistiek via t.brouwers@nieuwegein.nl of (030) 607 1532. Ook winkeliers, leden van het inwonerspanel en consumenten van buiten Nieuwegein krijgen een vragenlijst over de openstelling van winkels op zon- en feestdagen voorgelegd.

Vanaf 4 februari 2014 mogen winkels in heel Nieuwegein (op Cityplaza, in alle wijk- en buurtcentra en op de industrieterreinen) op zon- en feestdagen (tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, tweede Pinksterdag en tweede Kerstdag) tussen 12.00 en 19.00 uur open zijn. Voorheen mochten winkels slechts enkele zondagen per jaar open. De gemeente doet een onderzoek naar de beleving van consumenten en winkeliers naar koopzondagen en openstelling van winkels op genoemde feestdagen. Met de resultaten wil de gemeente de opening van winkels op zon- en feestdagen evalueren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren