Vragen omtrent bereikbaarheid calamiteitennummer

In Nieuwegein hebben politie en bewoners van de wijk Batau maandagavond 6 april j.l. na de vondst van asbest in de wijk, vergeefs gebeld met het calamiteitennummer van de gemeente Nieuwegein. Burgemeester Backhuijs erkende tijdens een interview dat het nummer anderhalf uur slecht bereikbaar was geweest en beloofde beterschap.

Ton de Mol van de Verenigde Senioren Partij (VSP): ‘In de afgelopen tijd hebben ons meermalen klachten bereikt van bewoners met betrekking tot melding van klachten c.q. handhaving over de onbereikbaarheid – na kantoortijden (08.30 uur tot 17.00 uur) van het Klant Contact Centrum 14-030 – van de gemeente Nieuwegein. Ook uit eigen ervaring van fractieleden van de VSP blijkt dat het systeem regelmatig nier bereikbaar is. (Kennelijk door een onbemande of slecht functionerende telefooncentrale. Reden voor de VSP om vragen te stellen middels een art.42 brief aan het college van B&W van Nieuwegein.’ Klik hier voor de brief die de VSP 8 april j.l. heeft gestuurd aan het college van B&W van Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren