Vragen inloop in de bieb De tweede verdieping van Energie-N

Veel mensen hebben vragen over wat ze kunnen doen om energie te besparen voor het klimaat en de energiekosten. Zaterdag 6 mei houdt Energie-N haar maandelijkse inloop in de bieb De Tweede verdieping in het Stadhuis van Nieuwegein. De inloop is van 11.00 uur tot 14.00 uur. Hier kunt u met al uw vragen terecht m.b.t energiebesparen in uw woning. De vrijwilligers van Energie-N helpen u graag.

Het bereiken van een klimaatneutrale samenleving is uitdagend en zal leiden tot innovatie en samenwerking en soms ook tot het nemen van moeilijke beslissingen. De vrijwilligers van stichting Energie-N willen de bewoners van Nieuwegein helpen de juiste stappen te zetten.

Onafhankelijk advies over de energiebesparingsmogelijkheden
Wilt u een onafhankelijk advies over de energiebesparingsmogelijkheden thuis? Geef je dan op voor een Energiegesprek met de vrijwilligers van Energie-N. Zij bespreken alle mogelijkheden van isolatie en ventilatie tot verwarmingssysteem en zonnepanelen, en helpen je om zelf te bepalen wat je volgende stap gaat zijn. Ook weten zij veel van subsidie en financieringsmogelijkheden.

Inmiddels zijn ruim 300 Nieuwegeiners geadviseerd over de mogelijkheden van energiebesparen. Wilt u ook een onafhankelijk advies? Geef je dan op met naam, adres en telefoonnummer door een e-mail te sturen naar: info@energie-n.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk