Vrachtwagen zakt door wegdek

Op de Graaf Albertsingel is donderdagmiddag rond 16.30 uur een vrachtauto van Jos Scholman tijdens werkzaamheden met zijn linkervoorwiel door de weg gezakt.
Het gat in de weg is het gevolg van een breuk in de riolering. Hierdoor is het zand erom heen weggespoeld en de weg verzakt waardoor de vrachtauto door de weg kon zakken.

De chauffeur van de vrachtauto en de opgeroepen graafmachine hebben van alles geprobeerd om de vrachtauto weer goed op de weg te krijgen. Eerst werd de laadbak van de vrachtauto geleegd om vervolgens met de stempels van de vrachtauto zichzelf op te tillen. Dit mocht niet lukken. Uiteindelijk is de vrachtauto middels een stalen ketting door de graafmachine aan de voorkant opgetild. Hierdoor kon de vrachtauto achteruit rijden, de benarde positie verlaten.

Momenteel markeren veiligheidspaaltjes het grote gat en de Graaf Albertsingel is afgesloten voor doorgaand verkeer. De gemeente voert momenteel de reparatie uit en heeft een omleidingsroute ingesteld. De woningen aan de Graaf Albertsingel blijven voor voetgangers bereikbaar. Een aantal parkeerplaatsen kunnen niet meer gebuikt worden. Jeroen Quaedvlieg maakte de foto’s. (Klik op het fotocameraatje voor de foto’s)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren