Vorig college liet ouders van Toonladder in de steek

Twee jaar geleden brandde de basisschool de Toonladder geheel af. Steeds is het begin van het schooljaar 2003 als uiterste termijn van oplevering van de herbouwde school genoemd. Nu moet het wellicht december 2003 worden. Op 3 juni heeft de fractie van GroenLinks aan het College van B & W een aantal vragen hierover voorgelegd.

De fractie van GroenLinks heeft kennisgenomen van de verontrusting van de medezeggenschapsraad van de openbare basisschool de Toonladder met betrekking tot de nu blijkbaar weer extra optredende vertraging in de bouwplannen.

In het verleden zijn hierover aan het vorige college al tweemaal vragen gesteld door de fractie van GroenLinks.

In beide gevallen was de uitkomst ervan de toezegging dat het begin van het schooljaar 2003 – 2004 de uiterste deadline zou zijn voor de herstart in een nieuw gebouw. Ook in het recent verschenen jaarverslag 2001 van de gemeente wordt dit nog eens bevestigd. Naar nu blijkt dreigt verder uitstel van heropening. Lees hier de brief van GroenLinks Nieuwegein.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren