Katern

Voorspellingen Aad de Mos helpen voetballiefhebbers op weg

Sinds de legalisatie van online gokken in Nederland is er heel veel veranderd in de wereld van iGaming. Niet alleen steeds meer mensen maken gebruik van de legale wegen, ook de talloze mogelijkheden zijn nog verder uitgebreid. Opvallend is bijvoorbeeld de grote rol die sport wedden nu speelt. Vooral voetballiefhebbers leggen steeds vaker een wedje voor hun favoriete club. En dan zijn er ook nog altijd de absolute diehards die hun kansen spreiden, werkelijk ál het voetbalnieuws volgen en wekelijks meerdere voorspellingen doen. Een leuke bezigheid, dat wel. Maar hoe zorg je er toch voor dat je kennis altijd up-to-date is, als er eigenlijk altijd wel iets te beleven is in de voetbalwereld? Simpel: met de podcasts van Aad de Mos natuurlijk!

Wie is Aad de Mos?
Aad de mos is een oud Nederlands voetbaltrainer en heeft zelfs nog een tijdje zelf op het veld gestaan. Zijn postuur is direct wat opvalt. Met een lengte van bijna 2 meter is letterlijk niet om hem heen te kijken. De Mos was jarenlang de hoofdtrainer van Ajax en dit leverde een zeer succesvolle reeks op. Na 11,5 jaar bij Ajax in dienst te zijn geweest, heeft de Mos nog even als coach gediend bij andere ploegen. Hierbij was hij onder andere werkzaam bij Vitesse, PSV en Sparta Rotterdam. Opvallend was dat hij in deze periode heel vaak van werkgever veranderde. Sinds hij zijn trainersavonturen naast hem heeft gelegd, is hij met name werkzaam als tv-analist. Zo schuift hij vaak aan bij voetbalprogramma’s om zijn visie op belangrijke wedstrijden te delen of van tevoren voorspellingen te doen.

Aad de Mos is op dit moment ook bekend door de wekelijkse podcasts die hij maakt voor OnlineWedden24.com. Hiermee helpt hij weddende voetballiefhebbers op weg door iedere week voorspellingen te doen voor hun favoriete voetbalclubs. Vooral zijn analyses voor de clubs die hij zelf nog heeft gecoacht zijn vaak bijna angstaanjagend correct.

Hoe belangrijk zijn deze voorspellingen?
Maar hoe belangrijk zijn deze voorspellingen nu precies? Heel belangrijk. Mits je in je achterhoofd houdt dat voetbal natuurlijk geen exacte wetenschap is. Een club kan er op papier nog zo goed voor staan, waardoor het bijna een formaliteit lijkt dat ze een wedstrijd zullen winnen, maar kunnen dan alsnog enorm hard vallen. Dit heeft allemaal te maken met de mentaliteit van het team op dat moment, eventuele ongevallen en rode kaarten. Ook kan het andere team gewoon heel verrassend uit de hoek komen. Het zal zeker niet de eerste keer zijn dat een ‘underdog’ er met de winst vandoor gaat.

Toch trekken analisten meestal wel aan het langste eind. Door hun ruime ervaring met de verschillende clubs en het op de voet volgen van de diverse ontwikkelingen, weten zij redelijk nauwkeurig te voorspellen wat de komende wedstrijden voor hun in petto heeft. Zeker wanneer je pas net begint met wedden en niet goed weet waar je op moet letten, kan dit natuurlijk erg prettig zijn. Ook voetballiefhebbers die géén wedje leggen, kunnen vast met veel plezier de podcasts luisteren om zo de voetbalbeleving nóg meer dimensie te geven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren