Katern

Voorronde Kleine Prijs van Nieuwegein

Op 25 januari vindt in Jongerencentrum Time Out weer de eerste voorronde plaats van de Kleine Prijs van Nieuwegein welke georganiseerd wordt door de Stichting Geinbeat. De Kleine Prijs is een muziekwedstrijd voor beginnende/niet-professionele Nieuwegeinse/IJsselsteinse bands en wordt gehouden over 3 voorrondes en een finale-avond.

De eerste voorronde is dus op 25 januari en die avond treden de bands Blue Revenge, No But No Hole, Room 4 en X-pired op. De tweede voorronde is op 8 februari. Die avond treden de bands Devun, Odin en Stoichikov op. De laatste voorronde is op 22 februari met de bands After the silence, jaZZalite, Quezt en Raar . De winnaars van de 3 voorrondes strijden tegen elkaar op de finale-avond die op 15 maart gehouden wordt.

De winnaar van deze avond mag als afgevaardigde meedoen aan de provinciale popprijs “Het Geheim van Utrecht”, krijgt een optreden op het Geinbeatfestival en wint natuurlijk de felbegeerde wisselbeker. Het beloven afwisselende muzikale avonden te worden met pop, rock, funck, punk en noem maar op.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk