Voorlichtingsavond over epilepsie bij kinderen

De Epilepsie Vereniging Nederland (EVN) bestaat 25 jaar. Op donderdag

20 maart viert de afdeling Utrecht van de EVN dit jubileum met een speciale voorlichtingsavond rond het thema ‘Epilepsie bij kinderen’. De avond vindt plaats in ‘De Doorslag’ aan de Specht 10 in Nieuwegein en begint om 19.30 uur.

De avond maakt deel uit van een landelijke voorlichtingscampagne, georganiseerd in het kader van het 25-jarig bestaan van de patiëntenvereniging EVN. Onder het motto ‘Epilepsiezorg: nu beter!’ wil de EVN zich in haar jubileumjaar sterk maken voor twee zaken. In de eerste plaats wil de EVN meer invloed hebben op de inrichting van de epilepsiezorg, zodat er meer rekening gehouden wordt met de behoeften en wensen van mensen met epilepsie. In de tweede plaats wil de patiëntenvereniging éérder in beeld komen, bij méér mensen.

De bijeenkomst vindt plaats in ‘De Doorslag’ aan de Specht 10 tegenover het Antoniusziekenhuis en begint om 19.30 uur; de toegang is vrij. Geïnteresseerden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom om de informatiestands te bezoeken. Voor informatie en aanmelden kunt u terecht bij het landelijk Bureau, 0318 – 67 27 72 (b.g.g. 033 – 43 210 10). U kunt zich ook aanmelden via de jubileumwebsite .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk