Voorlichtingsavond over borstvoeding

Vitras organiseert dinsdag 1 december aanstaande een voorlichtingsavond over borstvoeding. Deze avond wordt gegeven door de lactatiekundige en wordt gehouden in het gebouw van de Vitras aan de Zoutkamperschans 3 in Nieuwegein.
Vitras ondersteunt ouders die borstvoeding geven. Dit doen zij via deze Borstvoeding voorlichtingsavonden voor aanstaande ouders en door individuele begeleiding aan ouders die borstvoeding geven.

Aanstaande ouders staan voor de vraag welke voeding zij hun baby gaan geven. Borstvoeding is natuurlijk maar niet vanzelfsprekend. De juiste informatie kan bijdragen aan een goede start en een prettig verloop van de tijd waarin men borstvoeding geeft. Onderwerpen die besproken worden zijn onder andere:

Praktische informatie over het geven van borstvoeding
Het voorkomen en oplossen van problemen
Het combineren van een baan of studie met het geven van borstvoeding

Indien u zich als aanstaande ouders wilt aanmelden voor de voorlichtingsavond over borstvoeding neemt u dan contact op met het cursusbureau van Vitras via telefoonnummer 0900- 82 123 82 of via e-mail cursusbureau@vitras.nl. Wilt u advies over borstvoeding na de geboorte van uw kind en bezoekt u al een consultatiebureau van Vitras neemt u dan contact op met het telefonisch spreekuur via 0900 – 82 123 82.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk