Katern

Voorjaarswandeltocht Atverni

Elk jaar organiseert atletiekvereniging Atverni in de maand maart in en om Nieuwegein een wandeltocht. De wandeltocht, die gaat over 5, 11, 22 of 30 kilometer, maakt deel uit van de wandelkalender van de SGWB. Dit jaar wordt de tocht gehouden op zondag 16 maart. De inschrijving en start is in de kantine van Atverni bij de atletiekaccommodatie op sportpark Galecop aan de Galecopperzoom.

Dit jaar gaat de wandeltocht richting IJsselstein en Montfoort. De tocht gaat over het jaagpad van de Hollandse IJssel en deels over graskaden. Mogelijk is het onverharde gedeelte van de tocht modderig. Controle en rust (afhankelijk van de afstand) bij Caravanpark de Voormolen in IJsselstein, bij Fruitbedrijf van Lint in Blokland en bij ‘het Paviljoen’ aan de Nedereindse Plas, Nedereindseweg 510-W.

Starttijden: 30 kilometer 08.00-10.00 uur; overige afstanden tussen 08.00 en 12.00 uur. De wandelaars worden terugverwacht om uiterlijk 17.00 uur. Inschrijfgeld voor alle afstanden 3,00 euro voor leden van en wandelbond en 3,50 euro voor niet-leden. Vorig jaar namen 300 wandelaars aan de tocht deel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk