Voor gehandicapte Justin ingezameld geld gestolen

Onbekenden hebben donderdagavond een collectebus bij Domino’s Pizza in Nieuwegein gestolen. De inhoud van de bus is bedoeld om de gehandicapte Justin te laten behandelen. Het is niet duidelijk hoeveel geld er in de collectebus zat. Voor de behandeling van Justin is 25.000 euro nodig.

De familie van Justin is er kapot van en roept de dader(s) op de collectebus terug te brengen. Op Facebook zegt de moeder: ‘Gisteravond heeft iemand het lef gehad om de collectebus die Domino’s Pizza Nieuwegein op de balie had staan te stelen. Enorm kansloos, en iedereen in de winkel die hard zijn best heeft gedaan om ook de kleine bijdragen op te halen, is hier enorm van geschrokken. Een flinke tegenslag tijdens een hoopvolle actie…’

In de zomer van 2013 raakte Justin zwaargewond bij een aanrijding met zijn scooter tegen de tram. Hij lag zes maanden in coma en is nu zwaar gehandicapt. Hij kan alleen nog communiceren met z’n ogen.

Volgens Nederlandse doktoren is de 18-jarige Nieuwegeiner uitbehandeld, maar zijn vrienden en familie willen hem naar een privékliniek sturen. Om de kosten te kunnen betalen zijn ze een inzamelingsactie begonnen. Op diverse plaatsen in Nieuwegein staan collectebussen en ook bedrijven en verenigingen zamelen geld in.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren