Katern

Voetbal Vierdaagse voor de jeugd op Sportpark Galecop

Van maandag 23 tot en met donderdag 26 augustus a.s., de laatste week van de zomervakantie, houdt SportId Nieuwegein weer een Voetbal Vierdaagse voor de jeugd. Deze Voetbal Vierdaagse word georganiseerd samen met alle voetbalverenigingen in Nieuwegein en is bedoeld voor jongens en meisjes van 6 tot en met 13 jaar.

De Voetbal Vierdaagse word gehouden bij voetbalvereniging JSV op Sportpark Galecop 1 en is een jaarlijks terugkerend sportief spektakel. Helaas kon de Voetbal Vierdaagse, vanwege het Coronavirus, vorig jaar niet plaatsvinden. Houd jij van voetballen en wil je meestrijden voor het kampioenschap? Ga de uitdaging aan en schijf je in via dit formulier.

De teamindelingen worden willekeurig gemaakt door de organisatie op basis van het geboortejaar van de deelnemers. Er worden geen verzoeken aangenomen om met vriendjes/vriendinnetjes in hetzelfde team te spelen. De inschrijving is geopend tot zaterdag 31 juli 2021. De kosten voor deelname bedraagt € 20,- per persoon.

COVID-19
Natuurlijk hoopt de organisatie op vier prachtige voetbaldagen bij JSV, maar bovenstaande activiteit is onder voorbehoud vanwege het Coronavirus. De activiteit kan wijzigen door aangescherpte maatregelen in verband met het Coronavirus. De organisatie zal de geldende maatregelen in acht nemen tijdens de uitvoering van het evenement.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk