Voedselbank Nieuwegein zet zich in voor kerstcadeaus voor haar cliënten

De Voedselbank in Nieuwegein is een samenwerking aangegaan met Office Centre in Nieuwegein. Zij wil, in aanloop naar de kerstdagen, cadeautjes inzamelen voor haar cliënten. Normaliter komt u de vrijwilligers tegen bij de diverse supermarkten in Nieuwegein, waar u een donatie kunt doen bij een van de vrijwilligers. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december aanstaande vindt u deze vrijwilligers bij het Office Centre aan de Ravenswade 3 in Nieuwegein.

‘Op beide dagen kunnen klanten van Office Centre een kerstcadeautje kopen voor de kinderen van de Voedselbank. De vrijwilligers willen zo het noodzakelijke voedselpakket uitbreiden met een cadeautje voor dekinderen van haar cliënten. Vrijwilligers van de Voedselbank verzoeken klanten van Office Centre een cadeautje te kopen. Een speciale tafel staat daarvoor gereed op beide dagen. Suggesties als een pennenbak, kleurpotloden en een usb-stick staan op een flyer, die uitgereikt wordt. Uiteraard is ook een vrije keuze mogelijk. Zo wordt ook voor de kinderen van de Voedselbank december een onvergetelijke maand’ aldus Otto Staal, bestuurslid van de Voedselbank in Nieuwegein.

Gerwin Melink, vestigingsmanager van Office Centre Nieuwegein: ‘Wij zijn dé plek voor kantoorartikelen en –oplossingen en weten wat ondernemers nodig hebben. Van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook kun je bij ons terecht voor drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en technische ondersteuning. En dat alles onder één dak. We vinden het een mooi initiatief van de Voedselbank en willen hier graag aan meewerken zodat ook de kinderen van de Voedselbank iets extra’s krijgen rond de kerstdagen.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk