Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein blijft open

Ondanks het Coronavirus weet de Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein de deuren open te houden voor haar cliënten op de vaste uitgiftepunten in Nieuwegein en IJsselstein.

Naast alle standaard maatregelen van de Overheid, het RIVM en Voedselbanken Nederland hanteert de Voedselbank extra veilige uitgifteregels. We zijn immers verantwoordelijk voor elkaar: voor de gezondheid van de cliënten en voor de gezondheid van onze vrijwilligers’ aldus Cor van Dalen, voorzitter van de Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein.

De Voedselbank laat onze redactie weten bijzonder trots te zijn op alle particulieren voor de geldelijke bijdragen en levensmiddelen die zij afgelopen week mochten ontvangen. ‘Daarnaast, buiten alle vrijwilligers, ook dank aan de gemeente Nieuwegein-IJsselstein en alle supermarkten, restaurants en kerken die meehelpen om de Voedselbank draaiende te houden. Het was en is hartverwarmend’ aldus van Dalen.

Cor van Dalen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren