Voedselbank Nieuwegein blijft gewoon open

De Voedselbanken volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwgezet. Zij volgen hierbij strikt de adviezen van het RIVM. De voedselbanken nemen de nodige maatregelen om de continuïteit van de voedseluitgifte te waarborgen. Zo blijft de Voedselbank in Nieuwegein vrijdag 20 maart de voedselpakketten gewoon uitgeven op de vaste uitdeelpunten.

Voedselbanken worden volledig gerund door vrijwilligers. Zij doen er alles aan om hun deuren open te houden. Het belang en de gezondheid van klanten en vrijwilligers staat daarbij voorop.

Heb jij als klant koorts? Of klachten aan de luchtwegen? Ben je kortademig of moet je hoesten? Heb je contact gehad met iemand die het Coronavirus heeft? Kom niet naar de voedselbank, maar bel ze. Samen kan dan worden bekeken hoe jij deze week jouw voedsel krijgt. De Voedselbank aan de Montageweg 1A in Nieuwegein is bereikbaar via het telefoonnummer: 06 52878273.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!