Voedselbank geniet mee van Kerstgala Cals College

Het Cals College Nieuwegein gaat een soort benefiet Kerstgala organiseren waarbij een goed doel mag meegenieten van dit gala. Vele suggesties passeerden de revue en na intern overleg is besloten dat dit jaar de Voedselbank IJsselstein de organisatie is die het Cals College gaat ondersteunen.
Het Kerstgala is een festiviteit waaraan zowel leerlingen van de bovenbouw als docenten kunnen deelnemen. Een gezellig samen zijn waar docenten en leerlingen muziek ten gehore zullen brengen. En dat alles onder het genot van een drankje en hapje. Daarbij gaan de gedachten ook uit naar mensen die zich in een minder florissante positie in de maatschappij bevinden. In totaal zullen er ongeveer 200 genodigden zijn. Per deelnemer zal een bepaald bedrag worden vrijgemaakt, wat voor de Voedelbank bestemd is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren