Vluchtauto dodelijk schietincident uitgebrand aangetroffen

De politie heeft op de Lester Pearsonweg in De Bilt een uitgebrande auto aangetroffen die gebruikt is bij het dodelijk schietincident in Nieuwegein.

Maandagavond 24 juni trof de politie naar aanleiding van een schietincident in een schuur aan de Apolloburg een 34-jarige man uit Nieuwegein aan die door vuurwapengeweld om het leven was gekomen. Een 23-jarige man uit Utrecht raakte gewond.

Bij het misdrijf is onder andere door getuigen een donkere Audi model A4 met donkere ramen gezien. In de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 juni werd rond 01.45 uur op de Lester Pearsonweg deze auto in brand gestoken. Uit onderzoek is gebleken dat de auto gebruikt is bij het misdrijf en daar al enkele dagen heeft gestaan. Het onderzoeksteam houdt rekening met de mogelijkheid van een tweede auto die bij het schietincident betrokken is. Het rechercheteam wat onderzoek doet naar het misdrijf zal donderdagmiddag in de omgeving van waar de auto is aangetroffen een buurtonderzoek houden.

Getuigen hebben tegenover de politie verklaard dat zij, net voor de brand, in de buurt mannen hoorden praten en daarna een auto hard weg zagen rijden. De politie is op zoek naar meer getuigen. Heeft u informatie? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900 – 88 44.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren