Viva La France met muziek, theater en entertainment op Fort Jutphaas

Op zondag 23 juni aanstaande wordt een ode gebracht aan het charmante Frankrijk in Nieuwegein! Een betoverend evenement van 13.00 – 18.00 uur op Fort Jutphaas, een onvergetelijke reis door de rijke Franse cultuur, waar elegantie en levenslust samenkomen. Al voor het evenement losbarst, ben je van harte welkom voor een unieke ochtendervaring. Een ontbijtevenement dat een onvergetelijke reis belooft naar de smaken van Frankrijk.

Place du Tertre

Stap ’s middags binnen in de wereld van het Franse chanson binnen het muziekprogramma ‘Viva la Chansons’ van de muziekgroep Britta Maria. Dompel jezelf onder in de sfeer van Montmartre op onze Place du Tertre. Een prominente plek voor creatieve vaardigheden, waar kunstenaars ook gelegenheid hebben om de bezoekers mee te laten beleven hoe hun werk tot stand komt.

Brocantemarkt
Zoek je inspiratie om creatief aan de slag te gaan? Of zin om iets te proberen? Ook dat kan. Geniet van de vele artikelen op onze sfeervolle brocantemarkt. De aandacht die de exposanten besteden aan de uitstalling van het mooiste antiek en brocante, draagt bij aan de bijzondere sfeer die je gaat ervaren. Er is een hoogstaand aanbod en diversiteit te verwachten. Proef de verfijnde smaken van Café de Paris en laat je zintuigen betoveren door een scala aan verrukkelijke Franse lekkernijen en verfrissende drankjes en heerlijke wijnen.

Troubadour Hans Pekelharing
De sfeer wordt verrijkt door Troubadour en liedjeszanger Hans Pekelharing, die de sfeer verrijkt met optredens en zo de ambiance en sfeer compleet maakt. Samen gelukkig zijn en zingen! Dat was het doel van de coquette, populair in het Frankrijk van de negentiende eeuw. Dat speelde zich af op een plek waar eten en drinken voor handen was. En wat te denken van een verfijnde wijn- en kaasproeverij.

Petanque en oldtimers
Verlies jezelf in het betoverend spel Petanque en geniet! Deskundigen van de Petanquevereniging Nieuwegein leren je van harte de fijne kneepjes van deze beroemde Franse sport. Liefhebbers van oldtimers kunnen hun hart ook ophalen. Of gewoon lekker zitten op een karakteristiek Frans terrasstoeltje, onder een blauw- of rood-wit gestreepte parasol, genieten van een drankje en kijken naar de mensen die voorbij komen.

Verrassende theateracts en muzikale verrassingen zijn kortom onlosmakelijk verbonden met Viva la France. Dus laat je zondag 23 juni meevoeren naar het hart van Frankrijk op Fort Jutphaas, waar elk onderdeel van het programma een verhaal vertelt. Elke blik onthult een nieuwe ontdekking.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk