Bieb geeft leuk kinderboekenfeestje!

Bibliotheek De tweede verdiep[ing in de binnenstad van Nieuwegein geeft op donderdag 25 augustus aanstaande een kinderboekenfeestje! Luister naar een leuk verhaal en maak daarna slijm of een vrolijk bloempotje! Zorg dat je er bij bent om de zomervakantie af te sluiten. Vergeet niet je vakantiepaspoort mee te nemen voor het presentje!

Kinderen van 4-8 jaar luisteren naar het verhaal van ‘Anansi de spin’ die een plan bedenkt om anderen het zware werk te laten doen in zijn moestuin. Alleen loopt dit plannetje héél anders dan Anansi denkt. Na het verhaal gaan we zelf aan de slag met het maken van een vrolijk bloempotje.

Voor de kinderen van 8-12 jaar wordt het een slijmerige middag met ‘Het slijm boek’. In dit boek krijgen kinderen een slijmverbod opgelegd. Wij gaan stiekem slijm maken, doe jij mee?

Het kinderboekenfeestje is op donderdag 25 augustus van 15.30-16.30 uur in Bibliotheek de Tweede Verdieping. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek. Het kinderboekenfeestje is een samenwerking tussen Movactor en De tweede verdieping.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren