Vitras Bureau Sociaal Raadslieden opent weer de inloopspreekuren

De afgelopen periode heeft Bureau Sociaal Raadslieden veel inwoners uit Nieuwegein kunnen helpen op afstand of per telefoon. Ook bestaat inmiddels weer de mogelijkheid om afspraken te maken op kantoor. Op 4 juni zijn de inloopspreekuren van het Sociaal Juridische Servicepunt (SJS) beperkt heropend. Een gezamenlijk spreekuur door vrijwilligers van MOvactor en beroepskrachten van Bureau Sociaal Raadslieden. Het is verplicht om een afspraak te maken, dit kan telefonisch via 030-6033748 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur of door een e-mail te sturen naar servicepunt@sjsnieuwegein.nl.

Nu gaat het Bureau Sociaal Raadslieden weer een stapje verder in het openstellen van hun  dienstverlening. Alles is uiteraard onder voorbehoud van nieuwe ontwikkelingen.

Heeft u vragen op het gebied van financiën, uitkeringen, werk, wonen, personen- en familierecht dan kunt u weer terecht bij de inloopspreekuren van Bureau Sociaal Raadslieden op de Zoutkamperschans 3 in Gezondheidscentrum De Schans. Zij bieden gratis informatie en advies op een breed sociaal-juridisch terrein en kunnen u bijvoorbeeld helpen met het schrijven van brieven en bezwaarschriften.

Vanaf maandag 22 juni 2020 kunt u weer zonder afspraak terecht op de maandag- en vrijdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur. Er kunnen maximaal 4 mensen tegelijkertijd plaats nemen in de wachtruimte van Vitras op de 1e verdieping. Zijn er meer mensen dan verzoekt de organisatie u even buiten het gebouw te wachten. U kunt ook altijd bellen voor advies of het maken van een afspraak via 06-126 11 983 of mailen naar bsrnieuwegein@vitras.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren