Sociaal Juridisch Servicepunt Nieuwegein (SJS) vanaf juni beperkt weer open

De vrijwilligers en beroepskrachten van het Sociaal Juridisch Servicepunt Nieuwegein (SJS) hebben de afgelopen weken niet stil gezeten om toch mensen te kunnen helpen met vragen op het terrein van financiën, werk, wonen en personen- en familierecht.

Veel klanten zijn geholpen op afstand per telefoon door Sociaal raadslieden en vrijwilligers van Servicepunten en Rechtswinkel. Na het invoeren van de Coronamaatregelen was het al duidelijk dat voor veel mensen het inkomen zou gaan dalen of zelfs wegvallen. Als je inkomen de afgelopen maanden is gedaald heb je misschien wel recht op huurtoeslag en andere inkomensondersteunende maatregelen. Het Juridisch Servicepunt Nieuwegein biedt hierbij ondersteuning en advies.

De inloopspreekuren van het Servicepunt gaan vanaf juni alleen op donderdagochtend open. Om het aantal bezoekers beperkt te houden wordt alleen op afspraak gewerkt. Het eerste spreekuur is op donderdagochtend 4 juni in het Buurtplein Zuid. Het is verplicht om een afspraak te maken, dit kan telefonisch via 030-6033748 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur of door een mail te sturen naar servicepunt@sjsnieuwegein.nl.

Voor een afspraak met een Sociaal Raadslid kan gebeld worden naar 06-12611983. Natuurlijk zijn er maatregelen waar iedereen zich aan moet houden, kijk hiervoor op de website van het Sociaal Juridisch Servicepunt Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren