Viswedstrijd in Vreeswijk

Hengelsportvereniging De Vaart – Poscar organiseert in samenwerking met Activiteitengroep Vreeswijk op maandag 4 september aanstaande een viswedstrijd voor recreanten, wedstrijdvissers en jeugd (t/m 13 jaar).

Locatie
Vaartse Rijn aan de Dorpsstraat in het oude dorp Vreeswijk. Er wordt gevist van 18.30 uur tot 20.30 uur (jeugd tot 19.45 uur) met de vaste hengel van maximaal 7 meter voor de jeugd en 11.50 meter voor de senioren.

Inschrijving en deelname
Alle deelnemers vissen op gewicht, dus graag uw leefnet meenemen. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 1 september a.s., 17.00 uur. Digitaal kunt u zich aanmelden via www.invreeswijk.nl/viswedstrijd/. Daarnaast liggen er inschrijfformulieren bij Uw Slager Post en Broodje Kaas Vreeswijk, waar u ze vervolgens ook weer kunt inleveren. Deelname is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen. Ook wordt er gezorgd voor een kleine traktatie voor de jeugd! Een plaatsnummer is op de wedstrijddag af te halen tussen 17.00 uur en 17.45 uur in het buurthuis op Fort Vreeswijk, waar ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk