Voorjaars en Zomer Modeshow bij Kringloop Plaza in Nieuwegein

Kringloop Plaza aan de Ravenswade 54 op industriegebied de Liesbosch in Nieuwegein organiseert op zaterdag 18 mei aanstaande een grote Voorjaars en Zomer Modeshow. Het begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Kringloop Plaza is gevestigd tegenover de Hornbach boven dierenwinkel Diebo in Nieuwegein. De toegang is gratis.

Tijdens de modeshow wordt een grote collectie kleding, zowel dames als heren, getoond die in de winkel hangen. Twaalf modellen zullen de kleding presenteren, verzorgd door Lenada en Lya. De medewerkers hebben deze mooie kleding de laatste twee maanden apart gelegd voor deze show.

De collectie bestaat uit vijf thema’s te weten: bloemen, safari, black & white, Ibiza en sportief. De modeshow duurt tot 16.00 uur. Na de modeshow hangt de getoonde kleding in de winkel zodat deze direct gekocht kan  worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren