Vincent Griffioen naar IJFC

Opmerkelijk transfernieuws in de eerste week van mei. De voormalige topscorer van Geinoord, Vincent Griffioen speelt komen seizoen bij streekrivaal IJFC. De 27-jarige spits die de afgelopen periode wegens een blessure weinig aan spelen toekwam, kwam in 2019 weer terug bij de Nieuwegeinse club na een kortstondig avontuur bij DHSC en Nieuw Utrecht. Zijn verblijf op Parkhout is dit keer wel van erg korte duur.

In een eerdere periode bij Geinoord was Griffioen verantwoordelijk voor een groot deel van de productie en had daarmee een belangrijke rol bij de promotie naar de eerste klasse. Ook behaalde deze speler destijds de topscorerbokaal van de regio, uitgereikt in Lopik.

Volgens de website van IJFC zoekt Griffioen een nieuwe uitdaging bij de IJsselsteinse club. Hij zegt: ,,Ik denk dat we bij deze club een blik naar boven kunnen richten en wie weet wat er komend seizoen daar allemaal mogelijk is.’’ Voor het trainersduo Plomp en Bongers moet deze verrassende stap van hun spits een tegenvaller zijn. Geinoord na de tegenvallende prestaties van het (afgebroken) afgelopen seizoen de weg naar omhoog weer inslaan.

Enkele versterkingen hadden zich intussen al aangemeld bij de club onder wie spitsspeler Daniel Kops die dus Vincent Griffioen zal moeten doen vergeten. Ook JSV’er Michiel van der Valk heeft aangekondigd terug te willen keren naar zijn oude club.

Vincent Griffioen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren