Katern

Viering van 25 jaar handbal in Nieuwegein

De burgemeester van Nieuwegein, Studio Sport-verslaggever Evert Ten Napel, de bondscoach van het Nederlands herenhandbalteam en de voorzitter van het Nederlands Handbal Verbond. Dat zijn slechts een paar van de bijzondere gasten die handbalvereniging Nieuwegein ontvangt in ‘The Galecop Late Night Show’. Deze show organiseert de sportclub eind september in het kader van haar 25-jarig bestaan.

Voor handbalvereniging Nieuwegein staat het hele jaar in het teken van het jubileum. Het hoogtepunt van de viering vindt plaats op zaterdag 29 september met ‘The Galecop Late Night Show’. Deze show krijgt de sfeer van de uitreiking van de film-Oscars, zoals die ieder jaar in Hollywood wordt gehouden. In de show worden bekende gasten van binnen en buiten de handbalwereld ontvangen.

Het geheel wordt muzikaal omlijst met een live-band en danseressen uit de musical Saturday Night Fever. De handbalvereniging zoekt nog adressen van oud-leden om ze uit te nodigen voor dit spektakel. Wie daarvoor een tip heeft, kan bellen met 030-6063857.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren