Katern

Leerlingen Anna van Rijn College brengen bezoek aan de Voedselbank

Op donderdag 22 januari brachten twee leerlingen van het Anna van Rijn College een bezoek aan de Voedselbank in Nieuwegein. De leerlingen Jurriën en Gabi, samen met hun leerkracht Irene van Sloten, kwamen producten brengen mede namens hun klasgenoten, die zij hadden ingezameld tijdens hun MAS-opdracht (MAatschappelijke Stage). Zij kregen een uitgebreide rondleiding.

Wekelijks komen de cliënten van de Voedselbank een voedselpakket halen. Dat is hard nodig, omdat zij onvoldoende geld hebben om zelf boodschappen te kopen: brood, melk, kaas, groenten, maar ook zaken zoals shampoo, tandpasta en toiletpapier.

De Voedselbank helpt deze mensen (tijdelijk) met een voedselpakket. Het zijn op dit moment ongeveer 84 gezinnen uit Nieuwegein en IJsselstein. Dan heb je veel voedsel nodig. Omdat er grote en kleine gezinnen zijn, zijn er ook grote en kleine pakketten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren