Vierde groenwandeling in Hoogzandveld, Zandveld en Lekboulevard

De Groengroep van Wijkplatform HZL organiseert de vierde en voorlopig laatste groenwandeling van 2018, dit keer gaat de wandeling door al haar drie wijken. Op donderdag 13 september wordt er verzameld om 19.00 uur op het plein bij Buurtplein Zuid aan de Ratelaar. Het ligt in de lijn der verwachting dat in 2019, in het groeiseizoen, opnieuw groenwandelingen worden georganiseerd. Bewoners zijn van harte welkom om mee te komen lopen.

Doelstellingen van deze wandelingen zijn: meer bewoners betrekken bij het groen, genieten van het groen, uitleg geven over het groen en over het beeldbestek dat de gemeente hanteert voor het onderhoud, de wijkbewoners actiever laten meedenken over buurt en wijk en de bewoners duidelijk maken dat de gemeente en het wijkplatform open staan voor bewonersinitiatieven.

Wijkplatform HZL staat voor leefbaarheid, veiligheid, sociale samenhang en bewonersparticipatie in haar drie wijken. Om het groen onder de aandacht te brengen en ook, waar nodig, te verbeteren, heeft het wijkplatform haar Groengroep opgericht met leden, vrijwilligers en bewoners.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk