Vierde groenwandeling 2019 in Hoogzandveld, Zandveld en Lekboulevard

Ook in 2019 organiseert de Groengroep van Wijkplatform Hoogzandveld, Zandveld & Lekboulevard 4 groenwandelingen, gespreid over de seizoenen en onze wijken. In 2019 ligt het accent vooral op de verscheidenheid aan bomen, struiken en heesters. Bij de derde wandeling leerden de wandelaars dat er tulpbomen bestaan in Nederland!

De vierde (en voor 2019 laatste) wandeling is op donderdag 10 oktober aanstaande (Let op! Dit is een nieuwe datum!). Een wandeling door de drie wijken met een terugblik op het onderhoud in de afgelopen jaren en een blik op hoe het nu gaat met de nieuwe aannemer. Deze wandeling start om 14.00 uur bij Buurtplein Zuid aan de Ratelaar (verzamelpunt). Bewoners zijn van harte welkom! Aanmelding kan via info@wijkplatformhzl.nl.

Doelstellingen van deze wandelingen zijn: meer bewoners betrekken bij het groen, genieten van het groen, uitleg geven over het groen en de wijkbewoners actief laten meedenken over buurt en wijk en de bewoners duidelijk maken dat de gemeente en het wijkplatform open staan voor bewonersinitiatieven.

Wijkplatform HZL staat voor leefbaarheid, veiligheid, sociale samenhang en bewonersparticipatie in haar drie wijken. Om het groen onder de aandacht te brengen en ook, waar nodig, te verbeteren, heeft het wijkplatform haar Groengroep opgericht met leden, vrijwilligers en bewoners. Theo Kleijer, met hoveniersachtergrond, is trekker van de Groengroep en de gids op 10 oktober.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren