Vier leuke vakantiebestemmingen dicht bij huis

Wil je er deze zomervakantie graag even tussenuit, maar is het even niet mogelijk om af te reizen naar het buitenland? Niet gevreesd, ook in de omgeving van Nieuwegein zijn er verschillende leuke, avontuurlijke en compleet nieuwe vakantiebestemmingen te vinden. Of je nu met de auto, de trein of de fiets op pad gaat: je vindt gegarandeerd een leuke vakantiebestemming die bij jouw wensen past.

1. Op avontuur in eigen land
Organisaties zoals Center Parcs bieden je de mogelijkheid om op vakantie te gaan in eigen land. Het park heeft alles wat je hartje maar begeert, en je kan dagelijks op avontuur; zonder het park te hoeven verlaten. Geniet van de luxe spa arrangementen, raak je energie kwijt op de wildwaterbanen of ga het avontuur een dagje aan op een van de klim- en activiteit banen. Er is meer dan genoeg te beleven voor jong en oud! Daarnaast hoef je er niet eens zo ver voor op pad. Zo heeft ook Center Parcs de Eemhof bijvoorbeeld erg leuke (en goedkope!) last minute aanbiedingen. Dicht bij huis, en toch even helemaal op vakantie.

2. Lekker actief in een themapark
Wil je er echt even tussenuit maar heb je geen zin om lekker te luieren? Ga dan op bezoek bij een van de Nederlandse themaparken. Ook deze parken bieden de mogelijkheid om in vakantiesferen te verblijven; en daarnaast kun je iedere dag lekker actief op pad in het park. Verblijf in het magische Bosrijk bij de Efteling, of laat de adrenaline door je lichaam gieren in Six Flags of een ander leuk attractiepark. Kun je de sprookjesboom ook eens in zijn natuurlijke habitat bewonderen.

3. Ga op safari
Wil je het liefste op safari in Zuid Afrika, maar is het dit jaar niet mogelijk? Ga dan gewoon op safari in eigen land. Er is geen betere manier om jezelf helemaal op vakantie te wanen. Dierenpark de Beekse Bergen biedt niet alleen ongelooflijk toffe vakantieverblijven aan, je kan er ook nog eens iedere dag op safari. Gewoon, met je auto tussen de leeuwen, giraffen en zebra’s door rijden. Veel avontuurlijker kan deze vakantie niet!

4. Geniet van een ander landschap
Ook in eigen land kun je jezelf even helemaal in een andere omgeving wanen. Door een vakantie te boeken naar het prachtige Limburg, krijg je dat vakantiegevoel direct te pakken. De machtige heuvels en de bergachtige omgeving zorgen ervoor dat je direct het gevoel hebt dat je in een ander land bent. Daarnaast is er in steden zoals Valkenburg ook meer dan genoeg te beleven. Bezoek bijvoorbeeld de leuke kerstmarkten, of ga gewoon even lekker een dagje winkelen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!