Vier het vierjarig bestaan van het PLUS-café mee

Het PLUS-café is al vier jaar lang dé wekelijkse community voor 55+’ers in Nieuwegein. Dit jubileum vieren we op maandag 25 april van 14.30 uur tot 16.00 uur op het Gezondheidsplein in bibliotheek De tweede verdieping in de binnenstad van Nieuwegein.

Wat kun je verwachten? Dans en swing tijdens de silent disco, geniet van een hapje of een drankje en voer een goed gesprek. Betekenisvol ontmoeten en contacten opdoen staan namelijk centraal bij het PLUS-café!

Over het PLUS-café
In de afgelopen vier jaar zijn al veel onderwerpen uit het leven van een senior besproken. Als ‘PLUS-ser’ krijg je kennis mee, word je veerkrachtiger en leer je nieuwe mensen kennen. Wekelijks spreken de deelnemers gezamenlijk over: gezondheid, lifestyle, cultuur, digitale media, literatuur of het nieuws. Daarnaast worden er diverse workshops en lezingen georganiseerd, passend bij onderwerpen die de deelnemers bepalen.

In verband met de voorbereidingen vraagt de organisatie om je van tevoren aan te melden om gratis mee te doen. Aanmelden kan hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk