Video: Zakkenrolster slaat toe in winkelcentrum Cityplaza

Een vrouw uit Breda is donderdag 9 maart samen met haar dochter een dagje aan het winkelen in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. Halverwege de middag ziet ze dat de rits van haar tas openstaat én dat haar portemonnee weg is. Op dat moment is er ruim 1700 euro gepind.

De portemonnee blijkt in de Hema uit haar tas te zijn gestolen. Daar stond de vrouw met haar dochter op de kinderafdeling.

BEWAKINGSBEELDEN
Op bewakingsbeelden is te zien hoe een vrouw heel dicht bij het slachtoffer gaat staan. Ze doet alsof ze interesse heeft in de kleding die daar hangt, maar steelt ongemerkt de portemonnee uit de tas van het slachtoffer.

PINNEN
Vlak daarna wordt er met de pas gepind bij een automaat van de ABN-AMRO, net buiten het winkelcentrum. Het is niet duidelijk of de vrouw die staat te pinnen dezelfde vrouw is die de portemonnee steelt.

SIGNALEMENTEN
Zakkenrolster
– lichtgetinte huidskleur
– 35 – 45 jaar
– normaal postuur
– donker haar, kleine staart
– groen/grijze jas, bontkraag

Pinnende vrouw
– lichtgetinte huidskleur
– 45 -55 jaar
– normaal postuur
– haakneus
– donkerbruine hoofddoek

Deze twee vrouwen verpestten een gezellig dagje shoppen. Help mee om de zakkenrolster en de pinnende vrouw te vinden. Herkent u één van hen of allebei, bel dan met de tiplijn: 0800 – 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren