Video: Samenvatting kerstshow: ‘Het Wilde Westen’

In het weekend van 8 en 9 december jl. organiseerde KRC Rolling uit Nieuwegein weer haar jaarlijkse spectaculaire kerstshow. Dit jaar alweer voor de 21e keer. Het thema dit jaar was: ‘Het Wilde Westen.’ De show duurt ruim 2 uur en trekt altijd veel publiek.

Veel vrijwilligers waren ruim een half jaar actief om de ruim 350 pakjes te maken en het decor. Onze videograaf Jos van Vogelpoel en reporter Frans Evers namen woensdagavond 21 november een kijkje achter de schermen en spraken met Marian Coenen van KRC Rolling. Deze reportage ziet u hier.

Tijdens deze kerstshow worden ook de sportieve succesnummers gereden waarmee is deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen in Almere en de Wereld Kampioenschappen in Frankrijk. KRC Rolling behaalde dit jaar de 1e plaats op het Nederlands Kampioenschap in 4 van de 5 categorieën en heeft met deze nummers succesvol deelgenomen aan het Wereldkampioenschap.

In deze show is ook de zeer succesvolle kunstrolschaatster, Sylvia Pistorius te zien. Sylvia is meervoudig Nederlands Kampioen in diverse rolschaatsdisciplines. Op de Wereld Kampioenschappen behaalde Sylvia een zeer hoge eindnotering in de categorie Solodans.

Nog kijken? Dat zou kunnen op zondag 9 december om 16.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.krcrolling.nl. Toegang is € 11,00 per volwassen en € 7,50 voor een kind tot en met 12 jaar. Ten tijde van dit schrijven is het niet bekend of de kaarten zijn uitverkocht. Jos van Vogelpoel maakte bovenstaande reportage van het optreden op zaterdag 8 december jl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren