Katern

Video: Achter de schermen bij de organisatie van de 21ste KRC Kerstrolschaatsshow

In het weekend van 8 en 9 december organiseert KRC Rolling haar 21e kerstrolschaatsshow. Een unieke show, een soort ‘Holiday on ice’ ……. op wieltjes. Voor de show wordt sporthal Galecop omgebouwd tot theater met verlichting, muziek en decors. Om zo een show in elkaar te zetten komt er heel wat bij kijken.

Veel vrijwilligers zijn al ruim een half jaar actief om de ruim 350 pakjes te maken en het decor. Onze videograaf Jos van Vogelpoel en reporter Frans Evers namen woensdagavond 21 november even een kijkje achter de schermen en spraken met Marian Coenen van KRC Rolling. Deze reportage ziet u hierboven.

Tijdens deze kerstshow worden ook de sportieve succesnummers gereden waarmee is deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen in Almere en de Wereld Kampioenschappen in Frankrijk. KRC Rolling behaalde dit jaar de 1e plaats op het Nederlands Kampioenschap in 4 van de 5 categorieën en heeft met deze nummers succesvol deelgenomen aan het Wereldkampioenschap.

In deze show is ook de zeer succesvolle kunstrolschaatster, Sylvia Pistorius te zien. Sylvia is meervoudig Nederlands Kampioen in diverse rolschaatsdisciplines. Op de Wereld Kampioenschappen behaalde Sylvia een zeer hoge eindnotering in de categorie Solodans.

Deze unieke, spectaculaire rolschaatsshow duurt 2 uur en wordt 4 maal voor publiek vertoond in Sporthal Galecop en wel op zaterdag 8 december om 15.30 en 20.00 uur en op zondag 9 december om 11.30 en 16.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.krcrolling.nl. Toegang is € 11,00 per volwassen en € 7,50 voor een kind tot en met 12 jaar.

De voorbereidingen zijn in volle gang voor alweer de 21ste Kerstshow bij KRC Rolling

De pakjes worden vakkundig gemaakt

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren