Katern

Video: Politie zoekt jonge overvaller van de New York Pizza op Muntplein

Als er op dinsdagavond 15 januari dit jaar rond 22.00 uur een gemaskerde jongen met een mes binnenrent bij New York Pizza op winkelcentrum Muntplein in Nieuwegein, denken de medewerkers eerst dat het een grap is. Maar al snel wordt duidelijk dat het de opvallend jonge overvaller menens is.

TRILLEN
Het valt de jongen achter de kassa op dat de overvaller staat te trillen op zijn benen. Maar hij zwaait agressief met zijn mes en eist geld. De medewerker zegt dat klanten met pin betalen en dat er geen geld is. Maar daar neemt hij geen genoegen mee. Hij blijft dreigen en krijgt uiteindelijk wat bankbiljetten die een bezorger net had neergelegd om uit te tellen.

SIGNALEMENT
Verdachte
– lichtgetinte huidskleur
– 16-17 jaar- 1.70m
– smal/mager postuur
– donkere ogen
– zwarte muts
– zwarte sjaal voor zijn mond en ogen
– zwarte gewatteerde jas, The North Face
– Nederlands met Noord-Afrikaans accent
– rode plastic tas

Verder viel op dat zijn stem een paar keer oversloeg, alsof hij de baard in de keel kreeg.

TIPS
Wie is deze jonge, nogal zenuwachtige overvaller? Herkent u hem of heeft u een idee wie het is? Twijfel dan niet en bel de tiplijn: 0800 – 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren