New York Piza op Muntplein weer overvallen

Op winkelcentrum Muntplein in de wijk Batau Noord is dinsdagavond een filiaal van New York Pizza overvallen. Het gebeurde rond 22.10 uur op de Waardijnburg. De dader had volgens de politie een steekwapen, maar niemand raakte gewond. Wel wist de overvaller geld buit te maken. Het zou om een klein geldbedrag gaan.

De dader had een mager postuur, en was volledig in het zwart gekleed. Hij had een zwarte strakke Nothface jas aan, tas van Perry, een zwarte sjaal om en een zwarte muts op. Hij zou 1.60 meter tot 1.70 meter lang zijn.

De dader is vanaf de Waardijnburg te voet gevlucht. De politie heeft naar de man gezocht. Kort na de overval is een Burgernet bericht uitgezet maar desondanks is de dader niet gevonden. De zaak aan de Waardijnburg is eerder overvallen, dat gebeurde op 25 november 2016. De dader is toen gepakt en hoorde toen twee jaar cel tegen hem eisen.

Informatie
Heeft u de dader gezien vlak voor of na de overval in de omgeving van de Waardijnburg of heeft u informatie die kan leiden naar zijn identiteit. Belt u dan met de recherche in Nieuwegein, via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk