Katern

Video: Oranje internationals geven clinic bij Koveni

Korfbalvereniging Koveni kijkt tevreden terug op de KNKV Oranjeclinic die gehouden werd op hun terrein aan de Helmkruid. De korfbalvereniging uit Nieuwegein organiseerde dit evenement, omdat het sinds kort de titel ‘Sportpleziervereniging 2016’ heeft gekregen.

Tijdens de ‘Week van het Sportplezier’ begin maart kwam Koveni in het vizier van de korfbalbond vanwege een succesvolle actie op social media. Daarom mocht de Oranjeclinic, gegeven door vier oranje internationals uit het Nederlands korfbalteam, woensdagavond 1 juni j.l. bij de sportclub worden gehouden.

Tim Bakker, Friso Boode, Celeste Split en Maaike Steenbergen gaven op het Koveni-veld enkele clinics. Hiervoor was veel belangstelling, omdat het viertal gezien wordt als toppers in het Nederlandse korfbal. Koveni-leden kregen tips van de internationals. Verschillende clubleden die nauw betrokken waren bij de actie kregen bovendien shirts uitgereikt. Ook was er taart want de teams A1, C1, C2, F1 en F2 zijn dit seizoen kampioen geworden.

Onze videograaf Bart van Rooijen was aanwezig om er een videoverslag van te maken. (Klik op het videocameraatje hieronder voor de video)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk